side_banner

Vedlikeholdstips for væskepåfyllingsmaskin

Med forbedring og utvikling av helautomatisk teknologi har den helautomatiske væskefyllingsmaskinen avansert automatisk temperaturkontrollteknologi, praktisk betjening og stabil forseglingskvalitet.Det er mye brukt i emballasje av legemidler, ulike drikkevarer, soyasaus, spiselig eddik, sesamolje, smøreolje, motorolje, spiselig olje og flytende vannmedier, fra automatisk flaskevask, sterilisering, automatisk fylling, automatisk avslutning og merking , utpakking Pakking og så videre hele linjen er fullført.Mange matfabrikker og daglige kjemiske fabrikker kjøper tilbake, og de er mer bekymret for at utstyret har bestått garantien.Vil det senere vedlikeholdet være mer arbeidskrevende?Pai Xie Xiaobian vil ta deg til å forstå rengjørings- og vedlikeholdstipsene til væskefyllingsmaskinen.

Først av alt er det nødvendig å gjøre daglige inspeksjoner.

1. Kontroller og rengjør kretsen, luftkretsen, oljekretsen og mekaniske transmisjonsdeler (som styreskinne) før og etter drift.

2. Gjennomfør stikkprøver på viktige deler under arbeidet, finn avvik, registrer dem, og håndter mindre problemer før og etter arbeid (kort tid).

3. Samlebåndet til den automatiske fyllemaskinen vil bli stengt for vedlikehold på en enhetlig måte, en plan for slitedeler vil bli formulert, og slitedeler vil bli erstattet på forhånd for å forhindre ulykker.

Siden væskepåfyllingsmaskinen er fylt med væske, må beholderen til væskepåfyllingsmaskinen holdes ren.Påfyllingsbeholderen som brukes må inspiseres og rengjøres strengt, og det fylte middelet må ikke være forurenset, ellers vil det påvirke kvaliteten på produktet.forårsake alvorlige farer.

Da er det i tillegg til rengjøringen av fyllemaskinen også nødvendig å holde fylleverkstedet rent og ryddig.Fordi det er veldig tabu i produksjonsprosessen at produksjonslinjen ikke kan kjøre normalt på grunn av kvalitetsproblemene til selve fyllemaskinen, så når du bruker fyllemaskinen, er det nødvendig å ta hensyn til sterilisering, sikre renslighet og lav temperatur fylling.Hold væskepåfyllingsmaskinens rør rene.Alle rørledninger, spesielt de som er i direkte eller indirekte kontakt med materialer, må holdes rene, børstes hver uke, dreneres hver dag og steriliseres hver gang;sørg for at påfyllingsmaskinen er ren, og børst og steriliser materialtanken for å sikre at delene som kommer i kontakt med materialet er fri for begroing og bakterier.Under produksjonsprosessen bør den biologiske stabiliteten og steriliseringen av flaskevæsken garanteres.Kontroller tiden og temperaturen for sterilisering for å sikre effekten, og unngå overdreven steriliseringstid eller høy temperatur for å redusere væskeoksidasjon.Etter sterilisering bør den avkjøles så snart som mulig slik at temperaturen ikke overstiger 35°C.

Før fyllemaskinen starter hver gang, bruk 0-1°C vann for å senke temperaturen på fyllemaskintanken og leveringsrørledningen.Når fyllingstemperaturen overstiger 4°C, bør temperaturen senkes først før fylling.Bruk varmekonserveringstanken og konstant temperaturfylling for å holde materialet ved en viss konstant temperatur innenfor den angitte fylletiden, for å unngå at fyllemaskinen fungerer ustabil på grunn av for store temperaturendringer.

 

I tillegg er det tilrådelig å isolere påfyllingsutstyret fra annet utstyr.Den smørende delen av fyllemaskinen og fyllmaterialdelen skal forhindre krysskontaminering.Smøringen av transportbåndet bør bruke spesielt såpevann eller smøreolje.


Innleggstid: Mar-09-2023